Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
06:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині підрядник на реконструкції зливних каналізаційних мереж присвоїв 170 тисяч грн

На Дніпропетровщині підрядник на реконструкції зливних каналізаційних мереж присвоїв 170 тисяч грн

Й опинився на лаві підсудних.

Дніпропетровською місцевою прокуратурою №3 затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно генерального директора товариства з обмеженою відповідальністю за ознаками злочинів, передбачених ч. 2, 3 ст. 191 та ч. 1 ст.366 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене повторно, та службове підроблення).

Так, зазначене товариство з обмеженою відповідальністю за результатом проведення однією з сільських рад Дніпровського району Дніпропетровської області конкурсних торгів стало переможцем із закупівлі робіт по реконструкції об'єктів дорожньої інфраструктури (вуличних зливних каналізаційних мереж) села Любимівка Дніпровського району.

Протягом 2017 року генеральний директор товариства з обмеженою відповідальністю вносив в офіційні документи неправдиві відомості щодо об’єму фактично використаного будівельного матеріалу металевих конструкцій, завищивши його майже на 8 тон. Через такі дії останньої товариству було зайво перераховано понад 170 тис. грн. бюджетних коштів.

Довідково: санкціями вказаних статей передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до восьми років.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті