Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 12 травня 2024
18:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі в автомобілі виявили сумку з боєприпасами і тротилом

У Дніпрі в автомобілі виявили сумку з боєприпасами і тротилом

Небезпечний вантаж виявили ввечері 30 травня в автомобілі «Opel Astra», який стояв біля приватного будинку по вул. Велика Діївська м. Дніпра.

Загалом у сумці знаходилося 7 гранат різного типу із запалами, 528 набоїв різного калібру, 6 тротилових та димових шашок, 5 сигнальних ракет та артилерійський снаряд.

Крім працівників карного розшуку Дніпровського ВП до обшуку були залучені співробітники «КОРДу» та СБУ. Вилучені боєприпаси та вибухові речовини направлені на дослідження до НДЕКЦ.

Як повідомили в СБУ, оперативники СБ України отримали інформацію, що навесні 2018 року за завданням російських кураторів, для організації підривної діяльності на територію Дніпропетровської області прибув мешканець тимчасово анексованого Криму. Він за матеріальну винагороду залучив до протиправної діяльності колишнього знайомого, який з 2014 року проживає у Дніпрі. Зловмисник залишив йому на зберігання сумку з бойовими припасами та вибухівкою до отримання відповідних інструкцій.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). 46-річному дніпрянину загрожує до 7 років позбавлення волі.






Gorod.dp.ua на Facebook.


Днепр_2  (31.05.18 16:30): И нет ни хозяина, никого. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті