Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
16:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

12 тисяч мешканців Дніпропетровщини залишились без можливості виїзду на літній відпочинок за кордон

12 тисяч  мешканців Дніпропетровщини залишились без можливості виїзду на літній відпочинок за кордон

А також втратили можливість керувати автомобілем.

Бажаєте дізнатися про поточні результати стану виконання рішень про стягнення аліментів? Тоді пропонуємо Вашій увазі оновлену статистику від Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області! На Дніпропетровщині вже понад три місяці активно діє Закон #ЧужихДітейНеБуває. Наразі на виконанні знаходиться 59,7 тис. виконавчих документів про стягнення аліментів, що на 5,3 тис. документів менше, ніж на початку року.

Так, 12 090 мешканців Дніпропетровщини залишились без можливості виїзду на літній відпочинок за кордон.

12 092 особи забули про:
- Власне авто;
- Зброю;
- Хобі у вигляді полювання.

Крім того, станом на початок травня вже складено 2 762 протоколи про вчинення боржником адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 183-1 КУпАП, з яких направлено до суду 2 409. Ймовірно, що цих 2 409 боржника будуть залучені до суспільно корисних робіт на території міста та області.

А от у розшуку станом на початок травня знаходиться 2 621 особа, про що до суду внесені відповідні подання про оголошення розшуку боржника.

Тримайтеся! Юстиція йде до Вас!

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Андрей  (08.05.18 14:39): да..жестоко то как с неплательщиками алиментов. по самому больному месту бьют ..нельзя отдыхать заграницей и ездить на машине. как жить то им после этого? разве это жизнь без отдыха заграницей?..самые простые и первоочередные приоритетные потребности человека ..ещё можно запретить им продажу красной икры. хамона .коллекционных вин..а если серьёзно то а как накажут тех неплательщиков у которых нет машин и которые не ездят по заграницам?? никак выходит))) запретить на троллейбусе или маршрутке ездить?)) Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті