Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
05:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Водний патруль разом із рибінспекцією та громадськими активістами виявили браконьєра

Водний патруль разом із рибінспекцією та громадськими активістами виявили браконьєра

30 квітня, близько 9-ї години вечора під час патрулювання у Верхньодніпровському районі водний патруль разом із рибоохоронним патрулем та громадськими активистами Дніпропетровської природної інспекції ДОА помітили невідомого, який вийшов із очерету на березі річки Омельник.

На прохання зупинитися чоловік не відреагував та намагався втікти. Громадянина затримали.

Як виявилося, він причетний до вилову риби електричним пристроєм і у цей час тікав та переховувався від патрульних, які виявили його на човні.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. За підрахунками рибінспектора, збиток склав понад 6000 гривень. Заборонені знаряддя лову, човен та мотор були вилучені.

Громадянина доставили до Верхньодніпровського відділку поліції. Йому загрожує відповідальність за ст.249 ККУ (Незаконне заняття рибним промислом).


Gorod.dp.ua на Facebook.


dri  (02.05.18 17:21): Так много организаций обнаружили одного браконьера, а обнаружить сетки на Орели не могут, там их столько, что на лодке проплыть невозможно. Відповісти | З цитатою
Рыбак  (02.05.18 17:14): А когда начнется охота или отлов долбаков,которые водят волков по улицам без намордников. Відповісти | З цитатою
Житель Днепра  (02.05.18 17:12): Таким рыбакам сходу надо чбан ихний пустой отбивать. А его электроудочку ему по самые гланды! ... Відповісти | З цитатою
влад  (02.05.18 16:42): а еще надо к яйцам животного подключить его же электрическую снасть и периодически делать разряд)))дойдет быстро))) Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті