Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
15:49

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Цьогоріч підприємства області подали вже майже 300 електронних декларацій про відходи

Цьогоріч підприємства області подали вже майже 300 електронних  декларацій про відходи

Декларування в один клік – легко й по-сучасному: онлайн-документообіг стає все більш популярним. З початку 2018-го підприємства області подали вже майже 300 електронних декларацій про відходи.

Про це розповів директор департаменту екології та природних ресурсів ДніпроОДА Руслан Стрілець.

«Дніпропетровщина першою в Україні перевела декларації про відходи в режим онлайн. Підприємці вже встигли оцінити переваги електронного сервісу – він зручний та значно економить час. З початку року підприємства області подали 283 онлайн-декларації про відходи», - зазначив Руслан Стрілець.
У 2017-му підприємці області подали близько 700 декларацій про відходи, більше половини з них – в електронному вигляді.

Це можна зробити в один клік, зазначили в департаменті. При заповненні форми припуститися помилок майже неможливо, а якщо недоліки все ж таки матимуть місце, система підкаже, як їх виправити.

Для реєстрації декларації треба зайти на сайт https://e-eco.gov.ua/, внести дані та завірити їх своїм цифровим підписом. Після подання на електронну пошту надходить повідомлення про результат розгляду декларації.

Додаткова інформація про заповнення електронної декларації про відходи – у департаменті екології та природних ресурсів ДніпроОДА за телефоном 096 512 94 24, [email protected]

Gorod.dp.ua на Facebook.


Лора  (28.02.18 07:39): А декларации об отходах- это вообще что то новенькое!!!Это об мусоре? или об объедках??? Відповісти | З цитатою
Лора  (28.02.18 07:38): Декларации об доходах!!!Вы сделали моё утро... Далеко пойдете, грамотеи... Позорище-кто вас учил в школе!!! Ну хотя бы один язык выучить можно??? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті