Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
07:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Водний патруль виявив водія, ймовірно причетного до крадіжок пального

Водний патруль виявив водія, ймовірно причетного до крадіжок пального

12 лютого, близько 23-ї години водний патруль, слідуючи до прибережної зони ріки Оріль, на Полтавському шосе помітив автомобіль Ford Sierra, в якого не працювала підсвітка номерного знаку. Автомобіль зупинили.

Під час спілкування з водієм патрульні відчули від чоловіка та з салону транспортного засобу запах дизпалива. В результаті поверхневої перевірки в ньому виявили 9 пластикових каністр, ємністю 30 літрів, з рідиною, схожою на дизпаливо, гумовий шланг довжиною 15 метрів та акумулятор із вантажного авто.

Де взяв пальне та інші речі він пояснити не зміг.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу та доставили водія до Дніпровського відділку поліції для з’ясування усіх обставин. Також на нього патрульні склали постанову за ст. 121 КУпАП (Порушення водієм правил керування транспортним засобом).


Gorod.dp.ua на Facebook.


сум-бур  (14.02.18 10:10): Какой-то сумбур, причем тут водный патруль, уже не первый раз про них, то ли они лезут не туда куда надо то ли это не водный патруль))) Причем тут форд сиерра, на фото другой авто. Не смог объяснить, сказал купил и все свободны, надо же чем то платить за услуги жэка, у нас вот жэк уже по триста гривен и это еще не предел видать. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті