Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
12:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпровська Ліга Сміху — 2017 назвала одразу двох чемпіонів

Дніпровська Ліга Сміху — 2017 назвала одразу двох чемпіонів

Найбільший в історії Ліги Сміху призовий фонд (загалом 60 тисяч грн) — розіграно.

11 грудня в залі академічного українського музично-драматичного театру ім. Т.Г.Шевченка дніпровська Ліга Сміху відіграла фінал.

За словами редактора «дніпровки» Євгена Гендіна результат був непередбачуваним, як і весь сезон. Рішення журі ЛС-2017 — безпрецедентне: переможцями оголошено одразу дві команди — київський «Літній вечір» ( зірковий тренер Марко Куцевалов) і дует з Бердянська «Мореман, костариканець і особисто Він». Щоправда, у фіналі команда перетворилася на тріо — публіці нарешті показався загадковий «особисто Він».

Фіналу «дніпровки» дісталися чотири команди: «Прах Анджели» (фіналісти студентської ліги КВН і новачки Ліги Сміху), «Ветерани Космічних Військ» (Київ-Прилуки-Остер), «Літній Вечір (Київ) і «Мореман, костариканець і особисто Він» ( Бердянськ). Таким чином Ліга Сміху -2017 перетворилася у битву двох тренерів — Саши Машлятіної та Марка Куцевалова. Команди решти тренерів залишилися поза фіналом.

Тема фіналу — мандрівки. За результати двох основних конкурсів найменшу сумарну кількість «вставань» від журі (7) отримали дрогобицькі педагоги — вони посіли 4 місце та отримали грошовий приз 3 тисячі гривень. Тренери, члени журі та редактор пророкують команді «Прах Анджели» славетне майбутнє, якщо вона збереже свій «чорний» стиль і буде його відшліфовувати. Три команди вийшли на батли — їм запропонували написати віршики «пєрашкі та порошкі » із заданими ключовими словами, а потім — традиційний конкурс «Чому ми разом?» — треба було знайти логічний зв’язок між двома предметами, які дісталися командам після жеребу. Сюрприз для публіки — гостьовий виступ команди «Млєка» ( поки фіналісті «дніпровки» виконують чергове завдання).

Після батлів одноосібний лідер так і не визначився. О десятій вечора журі приймає безпрецедентне рішення: перемогу ( і 40 тисяч гривень) ділять між собою Бердянськ і Київ, а «Ветерани Космічних Військ» посідають другу сходинку ( 7 тисяч гривень). Найбільший в історії Ліги Сміху призовий фонд (загалом 60 тисяч) — розіграно.

Зіркова тренерка, учасниця команди «180 і вище» Аліна Кошарна — натхненна:

Мої команди до фіналу не дограли, але вони ще маленькі, їхні успіхи ще попереду. А фіналом я дуже задоволена — такий різний гумор, перспективні команди, класний вечір сьогодні!
Ігри Ліги Сміху — 2018 почнуться у квітні.


Gorod.dp.ua на Facebook.


житель  (11.12.17 11:26): Вся игра - полнейшее г...но! Ни одной шутки! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Владимир  (11.12.17 10:42): "беспрецедентное"? Вы серьезно? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті