Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
22:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині поліція затримала посадовця Держгеокадастру на хабарі

На Дніпропетровщині поліція затримала посадовця Держгеокадастру на хабарі

Працівники Управління захисту економіки в Дніпропетровській області Нацполіції та обласної прокуратури затримали начальника одного з територіальних відділів обласного управління Держгеокадастру. Посадовець вимагав від представника приватного підприємця 12 тисяч гривень неправомірної вигоди.

Правоохоронці встановили, що керівник територіального відділу вимагає неправомірну вигоду від підприємця за не притягнення останнього до відповідальності за незаконне використання земельних ділянок під розміщення малих архітектурних форм.

В межах кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, поліцейські задокументували факт вимагання 12 тисяч гривень.

7 грудня оперативники Управління захисту економіки в Дніпропетровській області Нацполіції та слідчі обласної прокуратури затримали посадовця під час одержання другої частини хабара.

На даний час проводяться процесуальні заходи.

Санкція статті 368 КК України передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 5-ти до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років, з конфіскацією майна.





Gorod.dp.ua на Facebook.


zuk  (08.12.17 12:32): А як прізвище цього хабарника? Чому не озвучують? Чекають поки він занесе? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті