Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 16 червня 2024
19:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам`янському розпочато підготовку до новорічних і різдвяних свят

У Кам`янському розпочато підготовку до новорічних і різдвяних свят

21 листопада Кам'янський міський голова Андрій Білоусов провів першу робочу нараду з питань підготовки до майбутніх новорічних свят.

Про основні новорічні та різдвяні заходи розповів перший заступник міського голови Олександр Чернишов.

Традиційно новорічні ялинки будуть встановлені у всіх трьох районах міста. У Південному районі – на площі перед Палацом культури «Хімік», на Лівому березі – біля кінотеатру «Мир», а головна зелена красуня міста – в центрі Кам'янського на майдані Петра Калнишевського. Протягом новорічних свят у місті проходитимуть різноманітні культурно-розважальні заходи, ярмарки.

Розпочне новорічні свята День Святого Миколая: 19 грудня в Центральному парку культури та відпочинку для дітей підготують цікаву розважальну програму.

Офіційне відкриття головної новорічної ялинки заплановано на 23 грудня. Цього дня мешканців міста чекає захопливий концерт за участю популярної естрадної зірки та святковий феєрверк. Наступний масштабний захід – новорічна ніч із 31 грудня на 1 січня. На майдані Петра Калнишевського буде організовано святкову дискотеку. 7 січня городян чекає веселе святкування Різдва.

У ході наради були обговорені та узгоджені всі організаційні й технічні деталі майбутніх святкових заходів.

Міський голова поставив низку першочергових завдань, наголосивши на підготовці до посиленої роботи комунальних служб міста. Ближче до свят Андрій Білоусов здійснить об'їзд і перевірить наявність новорічного оформлення та ілюмінації на міських об'єктах торгівлі, комерційних і громадських будівлях.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті