Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
01:02

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Переконлива перемога студентів-програмістів ДНУ

Переконлива перемога студентів-програмістів ДНУ

Нещодавно у Кропивницькому на базі Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування. У цьому конкурсі команди факультету прикладної математики ДНУ ім. Олеся Гончара посіли три вищі призові сходинки.

Загалом, у ІІ етапі олімпіади всі команди-учасниці згруповувалися за п’ятьма регіонами: Північним, Східним, Центральним, Південним, Південно-західним і Західним. Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара був віднесений до Центрального регіону.

Всього у змаганнях з нашого регіону взяли участь 99 представників 13 університетів, 2 коледжів та 3 шкіл, у ІІ етапі – 28 університетських команд з Дніпра, Кам’янського, Кривого Рогу, Кропивницького, Полтави, Черкас та кращі учнівські команди Дніпропетровської і Черкаської областей.

Дніпровський університет у Кропивницькому представляли чотири студентські команди: «DNU-Cifeidion» (Владислав Бабкін, Віктор Шаравара та Євген Радченко); «DNU_Ducks» (Андрій Селиванов, Володимир Шаравара та Євгенія Крищик); «DNU_47th_Bit» (Владислав Бондар, Данило Сівер та Даниїл Тищенко) і «DNU_Dodger» (Віолетта Підволоцька, Денис Рачко і Олександр Ковальчук).

Тренером університетських команд був доцент кафедри комп’ютерних технологій факультету прикладної математики Олександр Хижа.

Протягом п’яти годин команди програмістів розв’язували олімпіадні завдання синхронно по всій Україні на одному наборі задач. Усього під час основного туру командам було запропоновано 12 задач. Лідери визначалися залежно від кількості вирішених завдань.

І в результаті переможцями Центрального регіону стали: команда DNU_Cifeidion (Дніпро) – І місце (7 розв’язаних задач); команди DNU_Ducks (Дніпро) і KNU_Tourists (Кривий Ріг) – ІІ місце (6 і 5 розв’язаних задач відповідно) та команди DNU_47th_Bit (Дніпро), IPPZ_2016_31 (Кривий Ріг) і DNU_Dodger (Дніпро) – ІІІ місце (5 і 4 розв’язані задачі відповідно).

Важливо, що три призові позиції, завойовані нашими університетськими командами, тепер надають їм право участі у всеукраїнському фіналі.

##: IT, ДНУ
Gorod.dp.ua на Facebook.


Сергій  (23.09.17 11:28): Молодці! Ми вами пишаємось!!! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте