Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
05:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Патрульні виявили крадія за допомоги смарт-годинника

Патрульні виявили крадія за допомоги смарт-годинника

Пристрій був обладнаний GPS-навігатором, який показав, на якій вулиці знаходилися годинник.

11 вересня, близько 2-ї години дня спецлінії 102 надійшов виклик про крадіжку в одному з будинків на вулиці Станіславського. Патрульний екіпаж прибув за вказаною адресою і поспілкувався із заявницею.

Жінка розповіла, що хтось викрав з її квартири смарт-годинник. Пристрій має GPS-навігатор, який показував, що годинник знаходиться на вулиці Дрогобицькій. Поліцейські разом із заявницею рушили туди. За допомоги функції зворотного зв'язку жінка зателефонувала на пристрій, і непомітно для ймовірного крадія, інспектори могли чути все, що відбувається навкруги. Таким чином, патрульні підійшли до місця, де знаходився годинник. Здалеку вони помітили там 2 невідомих.

Один із охоронців порядку підійшов до них, а інший неподалік переконався, що чує біля невідомих голос саме свого напарника. Тож очевидно, що річ була у одного з чоловіків. При поверхневій перевірці громадян, годинник знайшовся у 37-річного мешканця Дніпра.

Заявниця упізнала свою власність. Також жінка повідомила, що велосипед, який перебував поряд із чоловіком - двоколісний сина її сусідки. На місце події поліцейські викликали сусідку, яка впізнала транспортний засіб своєї дитини. Підозрюваного у крадіжках затримали та викликали слідчо-оперативну групу Самарського відділку поліції. За попередньою інформацією, затриманий вже був засуджений за крадіжки.

Патрульна поліція Дніпра



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті