Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
04:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кам’янські рятувальники здали кров для постраждалих внаслідок надзвичайних ситуацій

Кам’янські рятувальники здали кров для постраждалих внаслідок надзвичайних ситуацій

Донор – не посада і не професія, це покликання. Донор – це той, хто за власним бажанням віддає частину своєї крові людям, рятуючи їм життя.

11 вересня з метою поповнення банку крові для постраждалих внаслідок надзвичайних ситуацій рятувальники Кам`янського міського гарнізону ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області взяли участь в обласній акції «Моя кров рятівна».

До міської філії обласної станції переливання крові з власної ініціативи прийшли 19 співробітників Державної служби з надзвичайних ситуацій міста. Після відповідного медичного обстеження і дозволу лікаря працівники Служби порятунку здали кров.

«Врятувати життя людині можна не лише своїми професійними діями, але й участю в благодійних акціях. Якщо ми можемо допомогти, то повинні це зробити: адже немає нічого більш цінного, ніж людське життя», – наголошують працівники пожежно-рятувальної служби.





Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті