Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині поліцейські затримали іноземця, який викрав з дачного будинку речі

На Дніпропетровщині поліцейські затримали іноземця, який викрав з дачного будинку речі

Поки господарі були у місті, громадянин Республіки Молдова вибив вікно та заліз до будинку. Приїхавши на дачу, власники побачили розкидані речі та одразу повідомили до поліції.

23 серпня до Солонянського відділення поліції звернувся дніпрянин, який повідомив, що вікно його дачного будинку розбито та усі речі розкидані. Чоловік розповів, що вранці він разом із дружиною приїхали на дачу. У дворі подружжя помітили розбите вікно будинку.

Виїхавши на місце події, поліцейські встановили, що крадій вліз через вибите вікно до будинку та викрав з нього бензопилу та мікрохвильову піч.

За вчинення злочину вони затримали раніше судимого за крадіжки 46-річного громадянина Республіки Молдова. Викрадене майно - бензопилу та мікрохвильову піч, поліцейські вилучили та повернули власникам.

За даним фактом слідчими Солонянського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. На даний час йому обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Крадію загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 3-х до 6 років.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Про  (28.08.17 20:59): А точно Молдованин??? А то как то не в тренде сегоднешнем получается...:) Відповісти | З цитатою
Кирилл Кирилов  (28.08.17 15:45): Какая то странная бинзопила, с проводами ! Хотя нашей полиции отличить электропилу от бинзопилы наврядли возможно,да и зачем,этож надо ДУМАТЬ !!! Відповісти | З цитатою
Амурский  (28.08.17 15:42): Панове писаки! На фото не бензопила, а косилка. Учите матчасть. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті