Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
13:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі водолази врятували чоловіка

У Дніпрі водолази врятували чоловіка

17 серпня 2017 о 14:48 до пункту зв'язку водолазно-рятувальной групи надійшло повідомлення що біля села Любимівка чоловік заплив далеко від берега та просив допомоги.

До міста було направлено водолазно-рятувальне відділення аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

На місці події стало відомо, що під час купання, чоловік, 1985 року народження відплив від берега та потрапив у течію. Самотужки подолати течію не мав сил.

Товарищі, які знаходились на березі помітили, як чоловік благав про допомогу та зателефонували до водолазної служби. По прибуттю до місця водолази врятували чоловіка та доставили до берега.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Жора  (18.08.17 16:46): Даже дети знают, что преодолевать течение бессмысленно. Плыть нужно поперёк, рано или поздно причалишь. В пресной воде такой температуры как сейчас человек может продержаться двое суток. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті