Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
14:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині розпочато кримінальне провадження відносно судді, який виніс завідомо неправосудне рішення

На Дніпропетровщині розпочато кримінальне провадження відносно судді, який виніс завідомо неправосудне рішення

Прокуратурою Дніпропетровської області розпочато кримінальне провадження за фактом винесення суддею Дніпропетровського районного суду завідомо неправосудного рішення (ч.1 ст. 375 КК України), внаслідок якого з комунальної власності міста вибуло нерухоме майно - квартира.

Так, у серпні минулого року у справі під головуванням зазначеного судді судом винесено рішення щодо визнання права власності на квартиру у м. Дніпро, якою мала право користування неповнолітня дитина, позбавлена батьківського піклування, за стороннім громадянином. На підставі вказаного рішення останній оформив відповідні документи, а згодом і перепродав квартиру.

Проте прокуратурою встановлено, що вказане рішення суду ухвалено з грубими порушеннями норм матеріального та процесуального закону. Так, судом порушено виключну територіальну підсудність, оскільки квартира знаходиться на території Чечелівського району м. Дніпра і суд саме цього району мав відкривати провадження у справі та розглядати її.

Також судом не було перевірено всі обставини справи та не витребувано відповідні документи, які мають істотне значення для справи.

Досудове розслідування триває.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Днепр_2  (21.06.17 22:52): Давно пора судей привлекать к ответственности.
Правда тяжеловато будет, у них там корпоративная солидарность.
Відповісти | З цитатою
Хм  (21.06.17 20:46): А решение судьи отменено апелляционным судом или нет. А есть другое решение которое вступило в законную силу? Потом поговорите Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
нацистам=сіоністам  (21.06.17 17:40): УКРАЇНЦІ ждокрімінальну мафію в УКРАЇНІ СИСТЕМНО ЗНИЩУЮТЬ!! а ждомафіози скавчать хором і верещать що то "антісімітізьм" Відповісти | З цитатою
чому я не сокіл ...  (21.06.17 17:17): Спросите мну и я вам дам десятки таких противозаконных решений только по одному рейдерскому захвату 18.11.2002 года Открытого Акционерного Общества "Просянский горный обогатительный комбинат" (ЄДРПОУ 00282033) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті