Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
18:47

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі поліцейські під час обшуку виявили метамфетамін та понад 1 тис. пігулок з псевдоефедрином

У Дніпрі поліцейські під час обшуку виявили метамфетамін та понад 1 тис. пігулок з псевдоефедрином

Наркоторговець збував наркозалежним лікарський засіб «Ефіна», який містить у своєму складі псевдоефедрин, для подальшого виготовлення ними психотропних наркотиків. За цінами «чорного ринку» вартість пігулок становить 31,5 тис. гривень.

19 червня у будинку 40-річного дніпрянина працівники управління наркозлочинності та прокуратури провели обшук в рамках відкритого за ч. 1 ст. 309 кримінального провадження.

Крім вказаних речовин, вони також виявили електронні ваги, порожні сліп-пакети та 56 набоїв калібру 5, 45 мм. Все вилучене направилося на експертизу.

Чоловіку загрожує покарання за статтями 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та 311 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці проводять подальші заходи для встановлення злочинних зв’язків підозрюваного та каналів розповсюдження наркотиків.





Gorod.dp.ua на Facebook.


ТРАНС  (06.07.17 09:48): ОН ХОТЬ ЖИВ ? Відповісти | З цитатою
Транс  (06.07.17 09:45): УРОДИ Відповісти | З цитатою
Info___3dz  (01.07.17 22:22): А то что человека избили и он в реанимации никто ничего не написали.вот так работает наша милиция. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті