Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
19:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За п'ять років у дніпровському перинатальному центрі народилося більше 18 тисяч малюків

За п'ять років у дніпровському перинатальному центрі народилося більше 18 тисяч малюків

За п'ять років існування обласного перинатального центру Дніпропетровщини там народилося більше 18 тисяч малюків. Про це розповіла головний лікар закладу Людмила Падалко.

«За п'ять років роботи фахівці нашого центру прийняли більше 18 тисяч пологів – це фактично населення маленького міста. Близько 400 жінок, які народжували у нас, приїхали з Донецької та Луганської областей, а також з Криму», – розповіла Людмила Падалко.

Серед новонароджених – майже півсотні двієнь та 14 трієнь. Одна з породіль навіть потрапила до Національного реєстру рекордів.

«До нас потрапила жінка, яка виношувала трійню. Через день у неї почалися передчасні пологи, народилася перша дівчинка – і пологи зупинилися. Консиліум лікарів вирішив прислухатися до природи і не стимулювати народження ще двох немовлят. А через 38 днів у молодої матусі народилося ще дві дівчинки. Це унікальний випадок для України», – розповіла Людмила Падалко.

Вже з початку цього року в центрі народилося 1524 малюка.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Галина  (22.06.17 09:59): Пускай лучше напишут статистику сколько они убили малышей из-за своей необрразованости и сколько денег берут, как обращаются с беременными. Відповісти | З цитатою
Грюнвальд  (22.06.17 09:01): Расскажите о поборах, сколько бабла накосили с родителей за 5 лет Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті