Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
12:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі рятувальники провели роз’яснювальну роботу серед жителів АНД району

У Дніпрі рятувальники провели роз’яснювальну роботу серед жителів АНД району

З метою попередження трагічних випадків на воді 20-го червня особовим складом 3 державної пожежно-рятувальної частини 8 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області проведено профілактично-роз’яснювальну роботу серед жителів багатоквартирних житлових будинків Амур-Нижньодніпровського району міста Дніпра.

Спілкуючись з громадянами, фахівці Служби порятунку нагадали правила безпеки під час відпочинку на водоймах, наголосивши, що купатися дозволяється лише у відведених для цього місцях, та вказали на їх місце розташування.

Під час заходу рятувальники вкотре акцентували увагу, що нехтуючи елементарними правилами поведінки на воді може статися непоправне лихо, щоб уникнути його необхідно кожному дотримуватись правил безпечної поведінки.

Аби люди пам’ятали та дотримувалися як безпечно відпочивати на воді рятувальники кожному вручали пам’ятні листівки на тему: «Бережіть екосистеми від пожеж», «Відпочивай на воді з розумом!».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті