Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
18:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Лікарі Дніпропетровщини пройдуть безкоштовне стажування в Ізраїлі

Лікарі Дніпропетровщини пройдуть безкоштовне стажування в Ізраїлі

Дніпропетровська облдержадміністрація розпочинає медичну співпрацю з Ізраїлем.

Вже цього року лікарі області рушать до клініки «Хорев» у місті Хайфа, де безкоштовно перейматимуть досвід з реабілітації військових та виходжування онкохворих.

«Ми вдячні за таку пропозицію, нині обговорюємо деталі щодо кількості учасників проекту, графіку зустрічей. Основні теми навчання – допомога військовим та онкохворим. Тож, у першу чергу, будемо залучати фахівців обласної лікарні ім. Мечникова та онкоцентру», – зазначила директор департаменту охорони здоровя ДніпроОДА Наталія Будяк.

Ініціатор такого обміну досвідом – головний лікар медичного центру «Хорев» у Хайфі Роман Барак. Чоловік очолює проект «Лікарі без кордонів». За його словами, готовий допомагати медикам Дніпропетровщини, бо чудово розуміє їхні потреби.

«Щодня лікарі Дніпропетровщини приймають поранених через конфлікт на Сході України. Наша клініка має суттєву практику в реабілітації військових, бо нас самих торкнулася війна. За останні шість років ми допомогли мільйону пацієнтів. Жодна країна світу не має такого досвіду, тож ми готові ним ділитися», – сказав Роман Барак.

Планується, що фахівці ізраїльської клініки приїжджатимуть до Дніпра кожні три місяці. Проводитимуть лекції та майстер-класи для місцевих лікарів. Також медики області виїжджатимуть безпосередньо до Хайфи для обміну досвідом.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Днепр_2  (21.06.17 11:24): В Израиле б/у советские медики не котируются.
Ибо не тянут.
Відповісти | З цитатою
скептик  (21.06.17 08:29): А че, план-нормуль -
Устроить смотрины, проверить ква-ква-квалификацию и отобрать лучших.
(а кто банкет оплачивает? 50/50?)

Далее опять появятся объявы о лечении в израильских клиниках )))
В общем понятно. Поляки и прочие эвропы вытягивают сельхозработников, Россия - техрабочих и инженеров, Израиль - медиков и иже с ними.
Что останется здесь???
Відповісти | З цитатою
медик  (20.06.17 15:48): Посмотрят на израильщину... офигеют от их уровня и больниц, и уедут насовсем те, кто еще не уехал... (( Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті