Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
22:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Бюджетна комісія облради розглядає пропозиції на найближчу сесію

Бюджетна комісія облради розглядає пропозиції на найближчу сесію

Постійна комісія обласної ради з питань соціально-економічного розвитку області, бюджету і фінансів провела засідання, на якому обговорювались основні пункти розподілу обласного бюджету.

Тож на даний момент пропонуються наступні спрямування коштів.

По-перше, на ремонт доріг: збільшено дохідну та видаткову частини спеціального фонду обласного бюджету на 2017 рік на суму 40 930,6 тис. грн для спрямування зазначених коштів на здійснення заходів з розвитку автомобільних доріг загального користування.

По-друге, гроші отримають і заклади культури: за рахунок трансфертів дохідну і видаткову частину обласного бюджету збільшено на загальну суму 17 068,3 тис. грн.

Також розглядалися теми підтримки медичних закладів, закладів освіти та спортивних об'єктів: департаменту освіти і науки облдержадміністрації з метою функціонування спортивного комплексу «Трудові резерви» здійснено перерозподіл видатків в межах загального ресурсу між загальним та спеціальним фондом у сумі – 390,0 тис. грн по Дніпропетровському вищому училищу фізичної культури.

Ці та інші позиції розглядатимуться комісією, поки не буде розроблений остаточний проект рішення , д окумент, який подаватиметься на сесію.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті