Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Сучасний та зручний: У Дніпровської мерії з'явився новий сайт

Сучасний та зручний: У Дніпровської мерії з'явився новий сайт

Новий сайт Дніпровської міської ради простий та зручний у користуванні. Інтерфейс адаптовано до різного типу гаджетів, а сам ресурс синхронізований з акаунтами муніципалітету в соцмережах.

Наразі портал працює в тестовому режимі. Найближчим часом планують запустити англомовну версію ресурсу та адаптувати його для людей із вадами зору.

«Тут зручні функції для містян. Якісно проведена робота з розділами, присвяченими депутатському корпусу. Зокрема, тепер на сайті можна буде побачити поіменне голосування депутатів», – зазначив секретар міськради В'ячеслав Мішалов під час презентації сайту 16 травня.

Загалом новий сайт мерії здатен запропонувати близько сотні послуг для користувачів. На ньому містяни зможуть замовити послуги через iGov, записатися в електронну чергу до ЦНАПу чи навіть до лікаря. Наразі до сервісу підключені центри первинної медико-санітарної допомоги № 3 та 5.

«Основна цінність у тому, що сайт об'єднав посилання на різні функції та послуги. Будемо запускати також календар подій, який висвітлюватиме життя міста. Надалі цей ресурс почне жити власним життям – оновлюватиметься й розвиватиметься. Дякую всім нашим ІТ-волонтерам і розробникам, які допомагають реалізовувати електронні новації», – повідомила в. о. заступника міського голови Яніка Мерило.

Також заплановане створення особистого кабінету користувачів і ресурсу з докладною інформацією про депутатів. Архівні дані зі старого сайту завантажені на новий. Водночас стара версія ресурсу міськради доступна для користування. Тут можна знайти переліки всіх комунальних підприємств і документів, інфраструктурних і торговельно-рекламних об'єктів. Є також перехід до електронних петицій та системи електронних закупівель.

Крім того, на порталі створено зручний доступ до електронних розробок, які працюють у місті. Зокрема, це програми моніторингу стану доріг Navizor, мапа ремонтів, відкритий бюджет, Waze та інші. Тут також зручний доступ до онлайн-трансляцій сесій міськради і засідань постійних комісій. Усі охочі також зможуть підписатися на щотижневу розсилку найголовніших новин міста.

Розробила сайт компанія «БІС-СОФТ», яку обрали за результатами відкритих торгів на ProZorro. Раніше фірма успішно реалізувала близько 130 проектів. Вартість створення сайту, робота над яким тривала близько 8 місяців, склала 191 тис. грн.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті