Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
12:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Полтавська область переймає досвід Дніпропетровщини з патріотичного виховання

Полтавська область переймає досвід Дніпропетровщини з патріотичного виховання

Полтавські активісти приїхали до Дніпропетровщини, щоб перейняти досвід патріотичного виховання. У ДніпроОДА громадські організації двох регіонів підписали меморандум про співпрацю. Разом вони працюватимуть над патріотичними проектами.

«Ми готові поділитися досвідом. У нас дуже активні люди, патріоти, дуже активні сім’ї загиблих. Але працювати завжди є над чим», - зазначив директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ДніпроОДА Віталій Маласай.

Головна тема зустрічі активістів двох областей - національно-патріотичне виховання. Гості з Полтави побували на Алеї пам’яті, яку саме будують біля ДніпроОДА, та в Музеї АТО.

«Музей АТО вразив мене… Те, що ми побачили, достойне вашого регіону. Ви були перші, хто встав із зброєю. Перші добробати тут формувалися. І ви дуже багато зробили для захисту нашої суверенної держави…Прагнемо, щоб і в Полтаві з’явився такий музей», - поділився голова громадської ради при Полтавській ОДА Володимир Голуб.

До ДніпроОДА з Полтави приїхали представники громадських організацій, козачих формувань, демобілізовані, волонтери, рідні загиблих АТОвців. Голови громадських організацій двох областей підписали меморандум про взаємодію та співпрацю. Планують обмінюватися досвідом щодо національно-патріотичного виховання та втілювати спільні проекти.

Найближчим часом делегація Дніпропетровщини поїде з робочим візитом до Полтавщини.






Gorod.dp.ua на Facebook.


66666666  (29.04.17 19:30): Остались только кошки и совы
И акулы да кистеперые рыбы вышли на берег
Как собаки сбились в стаи, жрали негров
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті