Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
21:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі відбулася друга унікальна прем'єра шоу-балади «Рудий Мотеле»

У Дніпрі відбулася друга унікальна прем'єра шоу-балади «Рудий Мотеле»
17 квітня у Дніпровському академічному театрі драми та комедії в рамках програми Бориса Філатова «Культурна столиця» відбулася друга прем'єра оновленого твору Йосипа Уткіна «Рудий Мотеле».

Художня рада при міському голові підтримала цей проект та виділила грант на його реалізацію. Перша прем'єра твору відбулася ще понад 20 років тому. Нині поему, написану у 1925 р., трохи доопрацювали для сучасного глядача: додали два невеликих монологи та пісню, які написав Олександр Константиновський. Музику до поеми написав композитор з Дніпра Михайло Некрич. Виконав її оркестр «Времена года».

«Я не знаю таких аналогів, щоб в інших містах підтримували своїх композиторів. Ми повинні цим пишатися. Я брав участь в ухваленні рішення Художньої ради щодо підтримки цього проекту. Я так само хвилююся, хоча сидітиму в залі», – зазначив керівник Художньої ради при міському голові, заслужений діяч мистецтв України Григорій Гельфер.

На сцені виступили усім знайомі актори театру «КВН ДГУ» Євген Чепурняк, Юрій Богуславський, а також співачка Вікторія Брехар. Люди йшли на виставу, щоб побачити улюблених акторів та музикантів.

«Я прийшла, тому що, по-перше, тут оркестр Гаррі Логвіна, по-друге, – наш театр «КВН ДГУ». Чула про програму Бориса Філатова «Культурна столиця». Такий захід я не можу пропустити! Мені було дуже цікаво, і тому я вирішила прийти», – зазначила мешканка Дніпра Людмила.










Gorod.dp.ua на Facebook.


Культурная провинция  (18.04.17 13:53): Участники худсовета успешно осваивают наши деньги. Говорилось, что будут собираться, рассматривать заявки, решать, на какие культурные проекты давать финансирование. Но пока дают только себе любимым да друзьям проверенным, шоб все в семью.
Придворный статус для театра КВН ДГУ - это, конечно, стыд. Хотя что еще нужно, чтобы достойно встретить старость?
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті