Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
15:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У ДніпроОДА творча зустріч з письменником-фантастом Яном Валетовим

У ДніпроОДА творча зустріч з письменником-фантастом Яном Валетовим

Як фантастичні ідеї втілюються в життя? Що спонукає створювати пророчі твори? Про це та інше розповість український письменник-фантаст Ян Валетов.

19 квітня на творчу зустріч з автором запрошує ДніпроОДА. Прозаїк презентує дві книги, які зачіпають. У читачів є можливість поспілкуватися з письменником, придбати видання та взяти автограф. Вхід вільний, реєстрація – обов'язкова.

«ДніпроОДА продовжує ламати стереотипи. За два останні роки адмінбудівля перетворилася на неформатну. У її стінах стали традиційними фотовиставки, презентації книг, творчі вечори зі знаменитостями. За цей час на зустрічах в ОДА побували понад 6 тисяч мешканців Дніпропетровщини. Запрошуємо всіх бажаючих. Якщо у вас є пропозиції та ідеї щодо проведення цікавих заходів в адміністрації, готові до співпраці», – наголосив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

19 квітня о 19.00 ДніпроОДА запрошує на творчу зустріч з письменником-фантастом Яном Валетовим. Автор презентує свої книги «Проклятий» та «Нічия земля».

«Обидва твори різнопланові, але однаково захоплюючі та гостросюжетні. Цупко тримають читацьку увагу до останньої сторінки. Перша книга – про історію розвитку християнства. Друга – роман-пересторога про те, до чого можуть призвести жадоба влади й нехтування правилами», – каже автор Ян Валетов.

За структурою «Нічия земля» – тетралогія. У серії – чотири книги: «Нічия земля», «Діти капища», «Дурні і герої», «Школа негідників». Кожна частина є продовженням попередньої.

В основі сюжету – події, що відбуваються на землі після жахливої катастрофи. На ній можна зустріти військових, работоргівців, вбивць і навіть роботів.

Роман «Нічия земля» написаний задовго до нинішніх подій в Україні. Але всі, хто його читав, проводять паралелі між фантазією й реальністю. Вперше книга була видана у 2007-му.

Другий твір, який представить Ян Валетов у ДніпроОДА, – «Проклятий». Це серія, до якої увійшли «Хроніки Проклятого», «Шлях Проклятого» та «Серце Проклятого». Для тих, хто прагне гострих відчуттів, – напруження та динаміка у надлишку. Тут і любов, і зрада, і каяття, і погоні, і втечі, і секретні спецоперації.

У програмі літературного вечора – спілкування з письменником, автографи й фото з автором, можливість придбати книги за ціною видавництва. Як завжди, для гостей – чай, кава та солодощі.

«Літературне побачення» відбудеться за адресою: ДніпроОДА, пр. О.Поля, 3-й поверх, конференц-зал. Вхід безкоштовний, реєстрація – за посиланням.

«У ДніпроОДА книги презентуватиму вперше. Тут уже побувало з творчими доробками чимало моїх колег по перу. Тепер моя черга», – посміхається автор.

Ян Валетов – один з кращих письменників-фантастів України. Він народився й живе у Дніпрі. Закінчив фізико-технічний факультет ДНУ. Бізнесмен, автор публіцистичних статей. Відомий під псевдонімом Борис Бітнер.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті