Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
14:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Служба «Соціальне таксі» міського центру соцдопомоги отримала два нові автомобілі

|«« «« »» »»|

Автопарк служби «Соціальне таксі», яка безкоштовно обслуговує підопічних міського центру соціальної допомоги, поповнився двома новими сучасними машинами «Рено», призначеними для перевезення маломобільних громадян.

Про це під час брифінгу 6 квітня повідомив директор центру Євген Скляр.

Раніше служба мала у своєму розпорядженні два мікроавтобуси. Тендери на закупівлю нових автівок провели ще у 2015 році, але отримати їх служба змогла лише нині.

«На придбання цих машин був накладений арешт у зв'язку з виявленими порушеннями у процедурі купівлі. До цього часу транспорт не працював. Посаду директора центру я обійняв у лютому цього року і одразу звернувся до керівництва міськради, щоб автомобілі врешті-решт стали до роботи. Посприяла у вирішенні цього питання заступник міського голови Світлана Єпіфанцева, ми дуже вдячні їй за те, що сьогодні, наш центр має додатково дві новенькі сучасні машини. Вони повністю відповідають усім вимогам до перевезення маломобільних людей, зокрема містян, які мають інвалідність І та ІІ груп за захворюваннями опорно-рухової системи», – розповів Євген Скляр.

За словами директора, комфортабельні автівки – безпечні, обладнані підйомниками для транспортування людей на візках. Також у них є місця для осіб, які супроводжують людей з інвалідністю. Мікроавтобуси можуть перевозити й невеликі групи маломобільних осіб.

«Для того щоб скористатися послугами соціального таксі, необхідно зареєструватися і стати на облік у нашому центрі. Працює служба з понеділка до п'ятниці, з 8.00 до 17.00. На соціальне таксі необхідне попереднє замовлення. Це можна зробити за телефоном 785-64-62 або написавши на електронну адресу [email protected]. Наразі такою послугою в нашому центрі користуються 362 людини», – додав директор закладу.

Gorod.dp.ua на Facebook.


124  (06.04.17 19:33): Для европейского уровня 2 машин очень мало для миллионного города. Работайте господа над своими ошибками. Европа для вас еще далеко. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті