Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
03:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Місячник боротьби з туберкульозом: де та коли можна буде швидко пройти флюорографію на Дніпропетровщині

Місячник боротьби з туберкульозом: де та коли можна буде швидко пройти флюорографію на Дніпропетровщині

Всупереч суспільній думці, ця хвороба не розрізняє соціального статусу, нею може захворіти кожен. Не стати жертвою туберкульозу допоможуть здоровий спосіб життя та регулярні обстеження у лікаря.

На Дніпропетровщині протягом місяця пройти флюорографію можна без відриву від справ.

Містами та районами області їздять пересувні флюорографи. Коли та де проходитимуть акції, розповіла позаштатний спеціаліст з фтизіатрії департаменту охорони здоров’я ДніпроОДА Наталія Гранкіна.

«24 березня у всьому світі - День боротьби з туберкульозом. Приєднується й Дніпропетровщина. В області організували місячних з профілактики цієї хвороби», - розповіла Наталія Гранкіна.

Протягом місячника всі бажаючі мешканці області зможуть пройти безкоштовне додаткове обстеження.

Пересувні флюорографи їздитимуть містами та районами області. Вони працюватимуть у людних місцях. Зазвичай такі акції користуються популярністю у мешканців області, адже дослідження можна зробити швидко та без відриву від справ. Цьогоріч планують обстежити понад 20 тисяч людей.

«Туберкульоз – це не вирок. Важливо своєчасно встановити діагноз та розпочати лікування. Це дає великі шанси на одужання. Відтак запрошуємо пройти обстеження», - зазначила Наталія Гранкіна.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Алла  (22.03.17 21:18): о чем вы говорите, проверьте, можно ли пройти обследование по направлению в больнице по ул С. Ковалевской. Я не знала, что необходим паспорт, прописана в Инд. районе, высидела очередь 1.5 часа и по направлению , где был указан мой адрес, мне было отказано только на основании того, что нет паспорта при себе. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті