Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
16:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Унікальна експозиція Музею АТО у Дніпрі вразила посла Німеччини в Україні

|«« «« »» »»|

Посол Німеччини в Україні Ернст Райхель відвідав унікальний Музей АТО у Дніпрі. Каже, внутрішня й вулична експозиції вражають і правдиво передають події на Сході України. Це перший візит посла на Дніпропетровщину.

Посол Німеччини в Україні Ернст Райхель на Дніпропетровщині вперше. З аеропорту – прямо на екскурсію до Музею АТО. Говорить, слава про унікальну експозицію долетіла аж Німеччини.

Посол пройшовся вуличною експозицією «Шляхами Донбасу». У внутрішній експозиції – Ернст Райхель дізнався про громадянський подвиг добровольців, волонтерів, медиків, військових капеланів Дніпропетровщини.

Експозиція – з кількох тематичних частин. Про кожну з них розповіли послу Німеччини в Україні.

У «Залі пам’яті» – півтисячі фотографій українських захисників, що загинули за рідну землю. Посол переглянув знімки та речі, які рідні передали до Музею.

Найбільше вразила іноземного гостя новітня мультимедійна зала. Тут на чотири стіни демонструється 20-хвилинний фільм про військові дії на Донбасі.

«Слава про дніпровський Музей АТО долетіла аж до Німеччини. Він справді вражає. Тут кожна експозиція унікальна, передає атмосферу подій на Донбасі. Особливо бере за живе документальний фільм. Там, у Європі, ми знаємо про збройний конфлікт в Україні. Але не бачимо його на власні очі так чітко. До населення Німеччини доносимо правду про війну в Україні. Ми й надалі підтримуватимемо український народ у цей складний період», – наголосив посол Німеччини в Україні Ернст Райхель.

Перший музей АТО в Україні дуже популярний серед мешканців та гостей Дніпропетровщини. Сюди йдуть і дорослі і діти. Його вже відвідали тисячі людей. Тут не продають квитки. Вхід вільний.

«Експозиція популярна, особливо серед іноземців. Ми раді, що гості мають за честь відвідати Музей АТО, побачити правду про війну на Донбасі і донести це світові», – зазначив керівник робочої групи зі створення Музею Юрій Фанигін.

На двох експозиціях Музею понад 5 тисяч рідкісних експонатів. Всі вони розповідають про подвиг мешканців області, які захищали східні кордони країни. Відвідати Музей можуть всі бажаючі.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Местный  (25.03.17 16:54): А как его вдохновила текущая крыша над диорамой? Или его туда не водили, чтобы не напоминать о их агрессии на СССР и Украину? То прошлое ему не нужно! Відповісти | З цитатою
L.S.  (23.03.17 07:28): Где он находится? Відповісти | З цитатою
Ганс Дитрих  (22.03.17 16:55): Пусть немец посмотрит, как мы воюем с русско-фашистскими оккупантами. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті