Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 05 червня 2024
18:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Вдосконалити англійську: у ДніпроОДА проходить тренінг з іноземної мови для молодих науковців

Вдосконалити англійську: у ДніпроОДА проходить тренінг з іноземної мови для молодих науковців

Як написати наукову статтю чи грантову заявку англійською мовою – цьому молодих науковців вчать на тренінгу в ДніпроОДА. До нього долучилися 20 учасників із провідних університетів Дніпропетровщини. Триденні заняття організувала Британська Рада.

Ірина працює у Національному гірничому університеті і займається науковою діяльністю. У робочій скарбниці дівчина має декілька вагомих робіт. Свої наукові досягнення Ірина презентувала і на міжнародній арені. У цьому їй допомогло знання іноземної мови.

«Англійська, зараз дуже необхідна. Аби правильно написати анотацію до роботи чи грантову заявку, треба досконально володіти іноземною. Такі тренінги дуже допомагають. Вразив підхід особистого спілкування. Не проходить і десяти хвилин, як ми маємо спілкуватися між собою, обговорюючи різні проекти. Це підвищує рівень розмовної англійської», - розповіла учасниця тренінгу Ірина Бєлкіна.

Тренінг «Researcher Connect» започаткувала Британська Рада у 2015 році. На Дніпропетровщині він проводиться вперше.

«Ми вже закінчили успішну роботу у Харкові, Полтаві, Києві та Львові. У Дніпрі допомогла облдержадміністрація, де і проводимо заняття із нашими молодими науковцями. Тренінг особливо корисний для тих хто бере участь у міжнародних конференціях, готує наукові публікації», - зазначила координатор освітніх програм Британської Ради Марія Захарова.

Весь тренінг англійською мовою. Його проводить закордонний фахівець із Оксфорда Том Спейн.

«Я вперше у Дніпрі і дуже цьому радий. Мене вразили знання молодих науковців – кожен з них володіє декількома іноземними мовами і має досвід міжнародного наукового спілкування. Працювати з ними легко», - сказав Том Спейн.

Тренінг розрахований на три дні. Координатори планують провести подібні заняття і в інших містах України.





Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті