Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
08:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Депутати та посадовці вчаться заповнювати електронні декларації

|«« «« »» »»|

Близько 7 тис. посадовців та 6,2 тис. депутатів місцевих рад різних рівнів Дніпропетровської області мають найближчим часом заповнити свої електронні декларації.

Керівництво обласної ради свого часу вже зробило це. Через певні нюанси та складнощі процесу реєстрації та заповнення он-лайн документів для працівників апарату, комунальних підприємств та депутатів обласної ради організували спеціальний семінар.

Провела його радник Української асоціації районних та обласних рад з правових питань та експерта швейцарсько-українського проекту „Підтримка децентралізації в Україні” DESPRO Віра Козіна.

«Ми готові підтримувати зусилля уряду України в боротьбі з корупцією і розуміємо, що система електронних декларацій про активи є початком, а не завершенням процесу виявлення і припинення корупційної діяльності. Впевнений, що результатом семінару стане забезпечення високого рівня обізнаності посадових осіб місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад у питаннях електронного декларування», - зазначив голова облради Гліб Пригунов.

Система електронних декларацій на яку зараз перейшли органи влади дозволить підвищити прозорість серед посадовців та народних обранців. А правоохоронцям – вчасно виявляти і розслідувати підозрілі корупційні справи.

Електронні системи декларування доходів чиновників успішно працюють у багатьох країнах світу. Серед їх переваг - можливість застосування автоматизованих систем обробки інформації.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ух ты!  (15.02.17 18:47): В электротранспорте декларации будут писать все руководство вплоть до МАСТЕРОВ ! Мастер с 3-4 тыс. грн. зарплатой - вот кто угроза стране, а не те кто имеет миллионы баксов наличкой дома под матрасом и офшоры в Панаме! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті