Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
00:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Як у Дніпрі змінити ім'я, прізвище та по батькові і скільки це коштує

Як у Дніпрі змінити ім'я, прізвище та по батькові і скільки це коштує

Бажаєте змінити ім'я, прізвище та по батькові? Ми підкажемо, що для цього потрібно та скільки це коштуватиме.

Зміна імені – платна послуга. Якщо робите це вперше – доведеться сплатити 5 гривень 10 копійок, повторно – 51 гривню. Існує кілька способів реєстрації нового імені. Як це зробити – вирішувати вам. Пропонуємо спосіб, який заощадить ваш час.

  1. Зайдіть на портал igov.org.ua.
  2. У розділі «Громадянам: Родина» оберіть пункт «Державна реєстрація Зміни імені фізичної особи (прізвища, власного імені та по батькові)».
  3. Знайдіть своє місто та спосіб входу до системи. Це може бути BankID.
  4. Після входу вкажіть бажаний відділ державної реєстрації актів цивільного стану (ДРАЦС) для отримання послуги, оплатіть її та завантажте квитанцію.
  5. Не забудьте завантажити скани документів, що посвідчують особу, та вказати бажане ім'я, прізвище або по батькові.

Якщо все вірно – вас електронною поштою запросять до ДРАЦСу, у листі також пришлють інструкцію. Після візиту до держоргану чекайте три місяці. Це час на обробку документів. Далі – знову туди. На першій сторінці паспорту зроблять відмітку про те, що він підлягає обміну протягом місяця. Тепер справа за вами – отримуйте паспорт з новим ім'ям.

Докладніше про зміну імені, прізвища та по батькові читайте тут. Відповіді на інші актуальні питання можна дізнатися на сайті Дніпропетровської ОДА та на порталі iGov.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Просто  (26.01.17 14:21): "И как же вам угодно именоваться?" "Полиграф Полиграфович!" "А фамилию, позвольте узнать?" "Фамилию? Я согласен наследственную принять." "А именно?" "Шариков." Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті