Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
11:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Яку програму на День Соборності країни готують театри Дніпра: афіша

Яку програму на День Соборності країни готують театри Дніпра: афіша

Відчуйте справжній український колорит та почуття єдності у дніпровських закладах культури. У День Соборності країни тут підготували цікаві вистави та концерти.

Про це повідомляють в управлінні культури, національностей та релігій Дніпропетровської облдержадміністрації.

22 січня у дніпровському телетеатрі на Крутогорному узвозі, 9 покажуть моновиставу «Жінка, яка йшла поруч». Це історія єднання українського Сходу та Заходу у родині Івана Франка. Справжня сповідь талановитої, освіченої жінки з Харківщини, яка присвятила своє життя галицькому генію – о 18.00. Вартість квитків – 50 гривень.

У дніпровському будинку органної та камерної музики готують сольний концерт Олександра Благодарного «Два кольори». У програмі – українські народні пісні та музика видатних українських композиторів. Вартість квитків – від 50 до 80 гривень. Початок о 15.00 за адресою: пр. Сергія Нігояна, 66.

Цього ж дня о 18.00 у театрі оперу та балету Дніпра покажуть прем'єру сезону – мюзикл «Сорочинський ярмарок». Вартість квитків – від 30 до 200 гривень. Початок о 18.00 на пр. Д.Яворницького, 72-а.

У музично-драматичному театрі ім. Т. Шевченка можна буде подивитися комедію «Мартин Боруля». Це історія про заможного хлібороба, який намагається повернути втрачені дворянські права. Вартість квитків – від 50 гривень. Початок о 17.00 на Воскресенській, 5.

28 січня у дніпровській філармонії виступатиме ансамбль бандуристок «Чарівниці». Про скарби України співатиме Вадим Кочетков, Олена Загородня, Галина Линник. Музикант Лев Рожанський гратиме на контрабасі. У програмі – кавери українських хітів минулих століть та сучасні обробки українських пісень. Вартість квитків – 30 гривень. Початок о 17.00 на Воскресенській, 6.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті