Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
17:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі ліквідовано пожежу на території адмінбудівлі заводу

У Дніпрі ліквідовано пожежу на території адмінбудівлі заводу

16 грудня о 3:38 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що у Новокодацькому районі, за адресою: пр. Сергія Нігояна, відбувся вибух на четвертому поверсі чотирьох поверхової будівлі.

За вказаною адресою було направлено чергові караули 4 та 2 державних пожежно-рятувальних частин 8 державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС області.

Прибувши на місце виклику встановлено, що на 4-му поверсі адмінбудівлі заводу ДЗО від вибуху зруйновано дві цегляні стіни та вибито вікна, з яких йде дим. Орієнтовно, внаслідок несправності твердопаливного котла, що розташований на четвертому поверсі будинку в окремому приміщенні, стався хлопок газоповітряної суміші з наступним загоранням.

Пожежу локалізовано о 4:07 та ліквідовано о 5:07. Вогнем пошкоджено складовані дрова та майно на загальній площі 5м2. Загиблих та постраждалих немає, на технологічний процес подія не вплинула. Руйнувань несучих конструкцій не зафіксовано.

Матеріальні збитки встановлюються.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті