Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
00:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Free English for you: як можна швидко покращити свою англійську

Free English for you: як можна швидко покращити свою англійську

Театралізована вистава та різдвяна лірична комедія – усе це англійською. Переглянути й обговорити можна цими вихідними у Дніпровській центральній міській бібліотеці. Запрошуються всі бажаючі, вхід вільний.

Центральна бібліотека Дніпра запрошує тих, хто поліпшує розмовну англійську.

16 грудня о 16.30 піднімайтеся на 4-й поверх. Тут відбудеться театралізоване дійство – англомовна вистава «Бернард та інші шоу».

Звучатимуть уривки творів Вільяма Моема «Театр», Артура Хейлі «Аэропорт», Вільяма Сарояна «Прорахунок друзів» та Бернарда Шоу «Пігмаліон». Ролі виконуватимуть переселенці та волонтери громадської організації «Допомога Дніпра».

18 грудня о 14.00 у Центрі слов'янської писемності і культури бібліотеки можна переглянути англомовну ліричну комедію «A Princess for Christmas». Після перегляду – обговорення стрічки.

Запрошуються всі охочі, вхід вільний. Адреса: Дніпровська центральна міська бібліотека, вул. Воскресенська, 23, тел.: ( 056) 740-37-11, 740-38-75, (056) 740-37-12. Welcome!


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті