Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
01:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Перша в Україні зала поза судовим закладом відкрилася в університеті внутрішніх справ

Перша в Україні зала поза судовим закладом відкрилася в університеті внутрішніх справ

Впровадження судової практики в навчальний процес. Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ відтепер має сучасну залу судових засідань. Тут розглядатимуть виїзні кримінальні, цивільні, господарські та адміністративні справи. За засіданнями спостерігатимуть студенти вишу.

Зала поза судовим закладом – перша в Україні.

«Вітаю університет з відкриттям зали судових засідань. Вона сучасна й відповідає вимогам часу. Тут можна спостерігати за засіданнями в режимі онлайн, обладнані місця для засуджених. Важливо, що студенти після закінчення вишу матимуть практику ведення судових справ», – підкреслив заступник голови Дніпропетровської ОДА Володимир Юрченко.

Нова зала має практичну цінність. Тут розглядатимуть реальні судові справи – від кримінальних до адміністративних. Долучитися до процесу мають змогу студенти та курсанти вишу.

«Відтепер студенти та курсанти зможуть не тільки побачити реальне засідання суду, а й спробувати себе в ролі адвоката, прокурора чи судді. Майбутні правники закріплюватимуть на практиці теоретичні знання, не виходячи із вишу», – зауважив ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Віталій Глуховеря.

У залі судових засідань майже сто місць, також тут є кімната для нарад та приміщення для підсудних і конвою.

Зала обладнана за сучасними стандартами. Мультимедійне устаткування забезпечуватиме відео- та аудіо-трансляцію судового процесу.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Зю  (16.12.16 05:08): А я думал они будут практиковаться в роли конвойного, по профессии так сказать. Відповісти | З цитатою
Реально  (15.12.16 16:43): И большинство курсантов (имея наглядный пример) после окончания учёбы и получения высшего юр. образования будет однозначно стремиться к работе судьёй, адвокатом или прокурором. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті