Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
10:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині обрали найкращу амбулаторію

|«« «« »» »»|

На Дніпропетровщині завершився конкурс на кращу амбулаторію. За першість змагалися сім медзакладів області.

Перше місце розділили амбулаторія №8 Криворізького центру первинної меддопомоги №4 та Преображенська амбулаторія Томаківського центру первинної меддопомоги, повідомили у департаменті охорони здоров’я Дніпропетровської ОДА.

Конкурс на кращу амбулаторію проходив у два етапи. Під час першого кращі медзаклади визначили на місцях. Враховували ввічливість працівників реєстратури, відсутність черг, облаштування кабінетів, уважність лікарів та задоволеність пацієнтів.

До другого туру, обласного, потрапили вже 27 амбулаторій. Колективи підготували відеоролики про своє повсякденне життя – роботу реєстратури, прийом пацієнтів, відвідування їх вдома.

Стрічки переглянуло журі – працівники обласного департаменту охорони здоров’я, практикуючі лікарі, науковці. На основі побаченого відібрали сім фіналістів. Кожного відвідали особисто.

Переможців визначали за кількома категоріями – від забезпеченості кадрами до задоволеності пацієнтів. Серед останніх провели анкетування.

За підсумками набраних балів перше місце дісталося амбулаторії №8 Криворізького центру первинної меддопомоги №4.

«Наша амбулаторія працює три роки, вона відремонтована, затишна і тепла. Тут є нове сучасне обладнання, автомобіль для виїзду до пацієнтів додому. Але головне – це колектив, який працює у медзакладі. Ми дуже відповідально ставимося до роботи та з душею виконуємо свої обов’язки», – розповіла завідуюча амбулаторії №8 Криворізького центру первинної меддопомоги №4 Лідія Мещерякова.

Розділила перше місце і Преображенська амбулаторія Томаківського центру первинної меддопомоги.

«Ми вперше спробували себе у такому конкурсі. На перемогу занадто не сподівались. Амбулаторія у глухому селі, будівля 1990-го року, з фахівців – я, дві медсестри та акушерка. Але кожного зі своїх 1,8 тисячі пацієнтів ми знаємо особисто, переймаємось за них, як за рідних. У цьому секрет перемоги – якщо любиш свою справу, то все вдається», – розповіла завідуюча Преображенської амбулаторії Томаківського центру первинної меддопомоги Вікторія Моргун.

Друге місце виборола амбулаторія №1 Новомосковського центру первинної меддопомоги, третє місце – Піщанська амбулаторія центру первинної меддопомоги Новомосковського району, четверте – амбулаторія №9 Дніпровського центру первинної меддопомоги №4. П’яте розділили амбулаторія №1 Кам’янського центру первинної меддопомоги №2 та Маломихайлівська амбулаторія Покровського центру первинної меддопомоги.

Переможці отримали оргтехніку та подяки від обласного департаменту охорони здоров’я.

На Дніпропетровщині 412 амбулаторій сімейної медицини, у яких працює понад півтори тисячі лікарів. Вони обслуговують майже 80% населення області. Найбільш популярними такі фахівці є у районах. Там їх послугами користуються понад 93% людей.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Сімейний лікар  (17.11.16 22:05): Як вже набридли ця показуха і соціалістичні змагання.
Незабаром не буде кому працювати, а вони змагання влаштовують (((
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті