Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
02:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кам'янчанка Олена Коротка - чемпіонка Європи з шашок-64

Кам'янчанка Олена Коротка - чемпіонка Європи з шашок-64

На чемпіонаті Європи з шашок-64 в турнірі блискавичної гри, який завершився 12 листопада у столиці Грузії Тбілісі, чемпіонський титул завоювала міжнародний гросмейстер Олена Коротка з міста Кам'янське.

Результат у півфіналі 12 очок з 16 можливих (5 перемог, 2 нічиї та одна поразка) дозволив тридцятитрьохрічній спортсменці (на фото справа) пробитися з другим місцем до фінальної четвірки чемпіонату. А вже у стикових поєдинках за шашковою дошкою вихованка заслуженого тренера України Ігоря Губарєва вже не оставила ніяких шансів своїм суперникам, залишивши позаду себе спортсменок з Білорусії та Росії.

Першими, хто привітав спортсменку з яскравою перемогою, був Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов та президент Федерації шашок України Анатолій Яценко, які у Грузії представляють нашу країну у складі делегації українських шашкістів.

Це вже третя медаль молодого тренера-викладача з ДЮСШ № 2 на чемпіонатах Європи серед жінок. У 2009 році Олені вдалося двічі бути другою, але на цей раз свого шансу вона не упустила. До речі: під час виступів на молодіжних чемпіонатах світу і Європи у період з 1996 по 2006 роки Оленою Короткою було завойовано 16 нагород – 9 золотих, 2 срібні та 5 бронзових медалей!

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті