Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
13:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Поліцейські Дніпропетровщини виявили три автівки сумнівного походження

Поліцейські Дніпропетровщини виявили три автівки сумнівного походження

Останнім часом, правоохоронці все частіше виявляють факти незаконної експлуатації транспортних засобів з підробленими реєстраційними документами, знищеними або із зміненими кустарним способом номерами вузлів або агрегатів автомобіля.

09 листопада близько 11-ї години ранку співробітники по забезпеченню безпеки дорожнього руху м. Павлоград під час відпрацювання на вул. Горького зупинили автомобіль марки «Форд Мондео». За кермом легковика перебував 42-річний місцевий мешканець. У результаті перевірки документів на транспортний засіб, звірки ідентифікаційних номерів агрегатів по автоматизованим базам даних було встановлено, що номер кузова не співпадає з даними свідоцтва про реєстрацію, а саме свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу має ознаки підробки.

Подія зареєстрована в Журналі Єдиного Обліку.

Цього ж дня, співробітники сектору безпеки дорожнього руху Криворізького відділу поліції в м. Кривий Ріг по вул. Балакіна зупинили автомобіль марки «Мерседес Бенц М L 500». При перевірці документів на транспортний засіб, звірки ідентифікаційних номерів агрегатів по автоматизованим базам даних було встановлено, що свідоцтво про реєстрацію транспортного не відповідає записам в базі. Відомості за даними фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 358 Кримінального кодексу України

Ще один факт незаконної експлуатації транспортного засобу виявили працівники БДПС в області в м. Дніпро. Під час перевірки автомобіля «БМВ-318», поліцейськими було встановлено, що ідентифікаційний номер кузова не співпадає з записом в базі, а свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу викликає сумнів в дійсності.

За даним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією за ч.1 ст.290 КК України (Знищення, підробка або заміна ідентифікаційного номера, номерів двигуна, шасі або кузова, або заміна без дозволу відповідних органів номерної панелі з ідентифікаційним номером транспортного засобу)

На місця подій були викликані слідчо-оперативні групи. Керманичів та транспортні засоби доставлено до відділів та відділень поліції.

На даний час по даним фактам проводяться слідчі дії, осіб, вина яких буде доказана притягнуть до відповідальності згідно чинного законодавства.



Gorod.dp.ua на Facebook.


автомобилистЪ  (10.11.16 16:49): А по какой причине полицейские остановили АВТОМОБИЛЬ? Ведь ЗАПРЕЩЕНО ПРОСТО ТАК ОСТАНАВЛИВАТЬ??? Или, что уже ВОЗВРАЩАЕМСЯ к старому :- У АНУ ДЫХНИ!!! Поиграли в ДЕРЬМОКРАТИЮ и БАСТА??? Відповісти | З цитатою
Прохожий  (10.11.16 13:45): Вы хоть орфографию проверяйте, горе писаки... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (12)

•  Таємниці Дніпра: «Будинок спеціалістів» або «Сачок» (8)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (7)

•  Головний тренер «Дніпра-1» Юрій Максимов: 70% хлопців домовились з іншими командами (6)

•  На цьому тижні було видано 10-тисячний іпотечний кредит єОселя: чи актуально це для Дніпра (6)

•  Смертельна ДТП у Дніпрі: на Набережній Перемоги Geely врізалася в бетонний стовп (з'явилося відео моменту) (6)

•  З 1 липня у Дніпрі суттєво зростуть ціни на заправках (6)

•  Українці стали вдвічі більше купувати вживані авто з США: топ моделей (5)

•  У ставку в центральному парку Дніпра масово гине риба (4)

•  Стихійна торгівля у невстановлених місцях заборонена. У Дніпрі проводять рейди (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті