Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
16:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Українська – у тренді: на мовні курси запрошуються переселенці та діти воїнів АТО

Українська – у тренді: на мовні курси запрошуються переселенці та діти воїнів АТО

Вільно розмовляти і читати українською – стартували безкоштовні освітні курси для переселенців, а також дітей військових. Доросла група займається у благодійному фонді «Допомога Дніпра», дитяча – у міській бібліотеці для дітей у Дніпрі. Заняття триватимуть до травня. Усі бажаючі можуть стати до навчання в будь-який момент.

Курси з вивчення української мови для переселенців стартували у БФ «Допомога Дніпра». Вони – для людей різного віку. На курсах вчитимуть розуміти українську наслух, вивчатимуть мовні правила та знайомитимуть з класикою української літератури.

Заняття щоп’ятниці о 14.00 за адресою: Дніпро, пр. Д.Яворницького, 119А, тел.: (093) 946-52-59.

Дитяча група займатиметься у центральній міській бібліотеці. Для дітей переселенців та бійців АТО – це нагода підготуватись до ЗНО-2017 з української мови. Усіх охочих чекають щосуботи о 14.00 за адресою: Дніпро, вул. Воскресенська, 23, тел.: (056) 740-37-52.

Заняття раз на тиждень, триватимуть півроку – до кінця травня. Можна приходити на навчання без попереднього запису. Курси безкоштовні.

«Курси користуються неабиякою популярністю. Людям це потрібно. Вони прагнуть змінювати мовне середовище. Ми не перевіряємо посвідчення чи інші документи, головна умова – бажання покращувати знання державної мови», – каже викладчач-мовник Леся Скорик.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті