Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
07:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Молодь Дніпра чекають на масштабному відеофестивалі «PLURAL+UKRAINE»

Молодь Дніпра чекають на масштабному відеофестивалі «PLURAL+UKRAINE»

Молодь запрошують до участі у відеофестивалі «PLURAL+UKRAINE». Щоб долучитися до заходу, слід відзняти відео на тему міграції населення. Заявки прийматимуть до кінця серпня. Про це повідомили в управлінні молоді і спорту Дніпропетровської облдержадміністрації.

Взяти участь у фестивалі запрошують хлопців та дівчат від 16 до 25 років. Усі охочі можуть відзняти креативне відео на тему міграції населення, розкрити важливі проблеми, з якими стикаються переселенці. Це може бути соціальна реклама, тривалістю до 5 хвилин, або короткометражний фільм – до 10 хвилин.

«Молодь має потужний вплив на розвиток сучасного суспільства. Нині люди нерідко стикаються з нетерпимістю, культурними і релігійними протистояннями. Саме молоде покоління може сприяти позитивним соціальним змінам. Відеофестиваль «PLURAL+UKRAINE» - чудова можливість проявити себе», - зазначили в управлінні.

Автор кращої роботи зможе безкоштовно відвідати курс Filmmaking в Київській Академії Медіа Мистецтв (KAMA). За друге та третє місце передбачені цінні подарунки – сучасні смартфони.

Заявки на участь та DVD-диски із відео прийматимуть до 31 серпня. Їх необхідно надіслати за адресою: 01001, м. Київ, вул. Михайлівська, 8.
Більш детальна інформація – на сайті Міжнародної організації з міграції в Україні. Довідки за телефоном: (044) 568 50 15.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті