Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
18:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі правоохоронці встановили причетність ще одного чиновника до службових зловживань

У Дніпрі правоохоронці встановили причетність ще одного чиновника до службових зловживань

Діяння жінки-посадовця, яка перебувала у змові з першим заступником голови міськради, призвели до завдання збитків державі у сумі понад 18,3 мільйони гривень. 15 серпня поточного року співучасниці повідомлено про підозру.

Як повідомлялося, днями оперативники УЗЕ в Дніпропетровській області виявили та задокументували злочинну діяльність першого заступника голови міськради, який не організував і не проконтролював укладання договорів з оформлення пайової участі забудовників з створення інженерно-транспортної інфраструктури міста. У результаті бюджет не отримав 18,3 мільйона гривень.

9 серпня 2016 року, в рамках відкритого кримінального провадження, 58-річному колишньому заступникові голови Дніпропетровської міськради слідчі прокуратури області заочно повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 28 (вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією) та ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.

На даний час екс-чиновника суд оголосив у розшук.

Під час здійснення заходів по встановленню осіб, які також були причетні до цих кримінальних правопорушень, оперативники УЗЕ та слідства встановили та задокументували незаконну діяльність заступника начальника одного з Департаментів Дніпропетровської міської ради.

15 серпня цього року заступника начальника одного з Департаментів Дніпропетровської міської ради слідчі прокуратури області повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 28 (вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією) та ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу стосовно 37-річної співучасниці кримінального правопорушення.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


граммар наци  (18.08.16 09:43): "првоохранители", "сообщнице сообщено", "котьрый"
Наймите корректора, дебилы. У вас какая-то пьянь заметки пишет, а вы это не глядя публикуете. Позорище.
Відповісти | З цитатою
бизаре  (17.08.16 23:45): Ну, теперь жена 58-летнего чиновника, точно знает, с кем находился все это время в сговоре ее муж. Відповісти | З цитатою
Украли все  (17.08.16 18:25): А еще они вдвоем разворовали все в городе и области за последние 30 лет - больше никто ни к чем не причастен!.. - Если есть желающие списать воровство в других областях и за другие сроки - обращайтесь в те же органы. Відповісти | З цитатою
првоохранители установили  (17.08.16 16:09): Медаль дали ? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті