Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
22:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За два дні на підприємствах області сталися 3 нещасних випадки

За два дні на підприємствах області сталися 3 нещасних випадки

Головним управлінням Держпраці у Дніпропетровській області розпочаті спеціальні розслідування нещасних випадків, які сталися 11 та 12 серпня на підприємствах Дніпропетровської області.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Так 11 серпня був травмований 21-річний монтер колії підприємства залізничної галузі під час виконання робіт бригадою у складі 6-ти монтерів колії по заміні залізобетонної плити на переїзді без чергового, розташованого на 190км ст. Самарівка.

За оперативною інформацією, під час кантування плити за допомогою ломів, бригада не втримала її та ліва нога постраждалого попала під плиту. Потерпілого госпіталізовано.

Також 11 серпня травмувалась 47-річна машиніст конвеєру під час виконання робіт на збагачувальній фабриці у Павлоградському районі.

За оперативною інформацією, машиніст конвеєра проводила зачистку полиць пересувного реверсивного конвеєра, в цей час сталося обвалення решітки, на якій стояла постраждала, і вона разом з решіткою потрапила у бункер. Потерпілу госпіталізовано.

12 серпня стався смертельний нещасний випадок з 36-річним провідним інженером підприємства, що займається оптовою торгівлею господарськими машинами.

За оперативною інформацією, співробітник підприємства рухався на автомобілі, що належить підприємству та не впорався з управлінням, виїхав на зустрічну смугу, з’їхав у кювет та зіткнувся з земляним покриттям.

Остаточні обставини та причини випадків з’ясовуються відповідно до «Порядку проведення розслідувань та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві».

Головне управління висловлює стурбованість збільшенням кількості нещасних випадків на підприємствах області та продовжує нагадувати усім керівникам та працівникам про необхідність дотримання правил охорони праці, які забезпечують збереження життя і здоров’я в процесі виробничої діяльності.

Довідка:
За 1 півріччя 2016 року на підприємствах, підконтрольних Головному управлінню Держпраці у Дніпропетровської області, травмувались 370 працівників, в тому числі смертельні травми отримали 16 робітників. Порівняно із 1 півріччям минулого року загальний рівень виробничого травматизму збільшився на 17%, проте рівень смертельного – знизився на 20%.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (15)

•  Хто цей чоловік, який бʼє жінок у центрі міста? (11)

•  Таємниці Дніпра: «Будинок спеціалістів» або «Сачок» (8)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (7)

•  Смертельна ДТП у Дніпрі: на Набережній Перемоги Geely врізалася в бетонний стовп (з'явилося відео моменту) (6)

•  На цьому тижні було видано 10-тисячний іпотечний кредит єОселя: чи актуально це для Дніпра (6)

•  Головний тренер «Дніпра-1» Юрій Максимов: 70% хлопців домовились з іншими командами (6)

•  Українці стали вдвічі більше купувати вживані авто з США: топ моделей (5)

•  З 1 липня у Дніпрі суттєво зростуть ціни на заправках (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті