Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 08 червня 2024
13:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Патрульні поліцейські зіпсували силовикам свято

Патрульні поліцейські зіпсували силовикам свято

6 серпня відкрився сезон полювання 2016 року. Патрульні поліцейські несли службу на воді і близько 18:30 помітили човен. При цьому мисливські рушниці пасажирів не були розібрані та поміщені до чохлів, що є порушенням перевезення вогнепальної зброї.

«Ми почали пояснювати, що зараз ці люди повинні послідувати за нами, ми викликаємо компетентні органи, які складають протокол і, якщо це передбачено законодавством, вилучають зброю», — розповів інспектор патрульної служби Олексій Шевченко.

Попри те, що поліцейські тримали човен, пасажири завели двигун і на повному ходу почали зникати з місця порушення. Патрульні дізналися місце дислокації порушників — острів у Самарських плавнях. За словами інстектора патрульної служби Шевченка, на острові були представники силових структур, які святкували відкриття мисливського сезону.

Для встановлення осіб порушників та притягнення їх до відповідальніості на острів мала приїхати слідчо-оперативна група.

«Проте навіть після мого дзвінка заступнику начальника ГУНП в Дніпропетровської області, який мене запевнив, що вони вже їдуть, слідчо-оперативна група не приїхала. Навіть коли ми їх змусили приїжджати, то жодних дій вони не вчиняли. І саме ця бездіяльність наших колег-поліцейських дає нам достатньо підстав вважати, що особи, які вчиняли правопорушення, мають стосунок до силових структур», — стверджує начальник управління патрульної поліції м. Дніпра Володимир Богоніс.

На оперативному відео є Сергій Ямпольський, тимчасовий виконувач обов’язків начальника відділу поліції у річковому порту Амур -Гавань м. Дніпра. У коментарі журналістам він підтвердив свою присутність на острові, однак зазначив, що був лише свідком конфлікту, не усвідомлюючи, що це був конфлікт.

Одним із порушників у човні був Альберт Ткачов, начальник управління Державного агентства рибного господарства у Дніпропетровській області. У телефонному коментарі він підтвердив свою участь у відкритті полювання, однак зазначив, що жодних казусів з поліцією не було.

Усе відео та рапорти патрульних поліцейських направлені в СБУ, прокуратуру і Головне управління Національної поліції. «Хай впізнають своїх друзів, підлеглих, і приймають відповідні рішення», — підсумовує Богоніс.

Gorod.dp.ua на Facebook.


2 Чубик  (14.08.16 02:41): Это в какой дремучей местности все еще не понимают, что оперативная съемка, сделанная на камеру кем угодно (в данном случае водным патрулем) может быть использована в любом сюжете любого СМИ, хоть австралийского, хоть киевского?
египетская тьма какая-то
Відповісти | З цитатою
Чубук Алина  (13.08.16 20:43): Буду писать коменты везде где увижу эти или подобные статьи! Если эти менты негодяи - так и судите их за это, а не за шашлык, уху и охоту! Это же смешно и напоминает цирк, в котором новые клоуны пытаются выйти на арену сдвинув старых!!! Те, кто придумывает подобные подлянки своим, представляю, какие подлянки они будут выдумывать простым людям!!! Бабло потраченное на дешёвую чёрную антирекламу оппонентов нужно отбивать же!!! Тех, кто придумывает подобные вещи - жо...п...ой на кол!!! А тех кто не разобравшись поддерживает всякое барахло - стойло к бездумным животным!!! Каждый человек должен иметь своё собственное объективное мнение! Конечно-же после того, как досконально разобрался в ситуации! С уважением к здравомыслящим людям Чубук Алина Відповісти | З цитатою
Алина Чубук  (13.08.16 20:32): 3. Откуда, на острове, хрен знает где от города взялись журналисты? причем не только с наших региональных каналов, но и с киевских? А может они на соседнем острове тоже зайцев стреляли? только с фоторужья!!! :)
ЛОХОТРОН!!! СЮЖЕТ КУПЛЕН!!! НАС НА ЭТО НЕ ВОЗЬМЕШЬ!!! В следующий раз, уважаемые, добавьте драмы и артистизма!!! Тогда, может быть мы и сьедим ваши пироги! А пока, посмотрите в зеркало, господа хорошие! Поправьте Нимб и вперед раскрывать настоящие преступления!!! Нехер травить наш мозг левой информацией!!! С Уважением Чубук Алина Константиновна
Відповісти | З цитатою
Алина Чубук  (13.08.16 20:31): 3. Откуда, на острове, хрен знает где от города взялись журналисты? причем не только с наших региональных каналов, но и с киевских? А может они на соседнем острове тоже зайцев стреляли? только с фоторужья!!! :)
ЛОХОТРОН!!! СЮЖЕТ КУПЛЕН!!! НАС НА ЭТО НЕ ВОЗЬМЕШЬ!!! В следующий раз, уважаемые, добавьте драмы и артистизма!!! Тогда, может быть мы и сьедим ваши пироги! А пока, посмотрите в зеркало, господа хорошие! Поправьте Нимб и вперед раскрывать настоящие преступления!!! Нехер травить наш мозг левой информацией!!! С Уважением Чубук Алина Константиновна
Відповісти | З цитатою
Алина Чубук  (13.08.16 20:23): Я надеюсь, из читателей этой фейковой статьи ,не только я с мозгами!!! Тут и без очков видно что сюжет ЗАКАЗНОЙ!!! Я нивкоем случае не говорю, что наши менты – это подарок, но этот сюжет полная Хрень!!!( я нив коем случае не гребу под одну гребенку всех журналистов), НАСТОЯЩАЯ ПОДСТАВА!!!
1. Открытие охоты! Ура! Ребята охотятся на уток! Могут себе позволить! удовольствие не из дорогих! (на вшивой полу ржавой лодке). Им по птице с чехла стрелять? Тоже мне - преступление века!!!
2. О Боже, силовые структуры отдыхали на острове!!! А что, дружба и отдых в нашей стране это противозаконно?!!! Что, вообще не все Вальты в колоде? Или никто из держащих микрофон и из новой Полиции не ест шашлык на природе? Вы вообще УХУЕЛИ? ( с рыбкой или на голову?) Природа, не рабочее время, открытие сезона, мужская компания ( ладно бы с проститутками поймали, так нет, все цивильно, никто не бузит!!!)
3. Откуда, на острове, хрен знает где от города взялись журналисты? причем не только с наших региональны
Відповісти | З цитатою
Днепр_2  (13.08.16 10:39): Дурачками прикинулись, полиция, блин.
Не осознавал что это был конфликт.
Тупой типа.
Відповісти | З цитатою
888  (11.08.16 09:40): Здесь нет ничего удивительного, что короли жизни, привыкшие себе ни в чем не отказывать, так не любят новую полицию. Раньше они были богами, а теперь стали простыми пересичными гражданами. Для всех чинуш, которые любят нарушать закон, комфортнее жилось при яныке, дал на лапу и король. Поэтому многие из них так жаждут рускава мира. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Кризис  (11.08.16 01:43): Их часы пробили полшестого, чем им еще заняться ??? Відповісти | З цитатою
Ддт  (10.08.16 23:43): Преступность зашкаливает а эти клоуны за мусарками на охоте следят. Рыбу выбивают а этим нужен пиар. Сделайте работу работой а не клоунадой Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Ото ж  (10.08.16 22:21): Вся сущность старой гвардии - 99% составом сдавать города путлеровским зеленым человечкам. Відповісти | З цитатою
1 2
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Не мали права»: у Дніпрі контролери електротранспорту оштрафували неповнолітню (16)

•  Нічна перлина: як виглядає Успенська площа у Дніпрі у вечірній час доби (11)

•  Відео моменту: у Дніпрі на Набережній Перемоги зіткнулись Renault та Kawasaki, водійка двоколісного в лікарні (10)

•  Засмагають, займаються спортом та бавляться у воді: у Дніпрі на Монастирському острові панує літній настрій (9)

•  «Необхідний крок»: в Міненерго прокоментували підвищення тарифів на електроенергію (7)

•  У Дніпрі триває суд над жертвою домашнього насильства (7)

•  Селфі на залізниці призводять до загибелі підлітків (6)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на Новому мосту водій BMW зніс скутериста (5)

•  На косі Перемоги над водою знову видно останки місцевого «Титаніка» (4)

•  На Дніпропетровщині п’яний автомийник вкрав BMW клієнта та потрапив на ньому в ДТП: вирок суду (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті