Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
16:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Заступник міського голови Світлана Єпіфанцева зустрілася з ветеранами війни

|«« «« »» »»|

Сьогодні у День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні заступник міського голови Світлана Єпіфанцева зустрілася з ветеранами війни Соборного району у Діорамі.

На початку заходу ветерани, діти війни поклали квіти пам’яті та шани до вічного вогню, після цього розпочалось урочисте зібрання.

«Сьогодні трагічний і скорботний день - 75 років тому загарбники напали на радянський союз, мільйони людей віддали своє життя, захищаючи рідну землю. Ціною власного життя вони забезпечили наступному поколінню мир і велика їм за це вдячність. На жаль, і сьогодні така ситуація для нашої країни є актуальною. З глибокою повагою схиляємо голови перед тими, хто віддав своє життя, захищаючи цілісність України на сході», - сказала Світлана Єпіфанцева.

Звертаючись до ветеранів, вона подякувала за їх подвиг, побажала міцного здоров’я, довголіття, затишку і мирного неба.

Упродовж заходу ветерани війни ділилися своїми спогадами. Після цього на сцені лунали пісні воєнних років. По завершенню зустрічі ветеранам вручили подарунки та провели екскурсію Діорамою та історичним музеєм ім. Д.Яворницького

Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (22.06.16 22:42): В 1941 году,на начало войны,каждому ветерану должно было быть от 13 лет минимум.Значить они должны быть 1928 года рождения.И им зараз по 88 лет самому молодому должно быть.А судя по фото - плохо вериться.Так кто - ж там собирался?.Я не говорю о детях войны, это немного другая категория ветеранов.Честь и хвала им конечно Только давайте называть все и всех своими именами. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті