Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 13 червня 2024
06:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Понад 2 тисячі абітурієнтів складають тест з хімії

Понад 2 тисячі абітурієнтів складають тест з хімії

Сьогодні тест ЗНО з хімії, який завершує основну сесію тестування у 2016 році. На нього зареєструвалися понад 2,3 тисячі випускників Дніпропетровськой області.

У тесті з предмету – 50 завдань, на їх виконання – 2,5 години. Про це повідомили в департаменті освіти і науки Дніпропетровської ОДА.

Тестування розпочалося об 11:00 і триватиме 150 хвилин. Обов'язкові документи для допуску на тестування – оригінали сертифіката ЗНО, паспорта або свідоцтва про народження, запрошення-перепустки для участі у ЗНО.

Тести розподілені на чотири тематичні блоки – «Загальна хімія», «Неорганічна хімія», «Органічна хімія», «Обчислення в хімії». Вони розроблені на основі навчальних програм з хімії для 7-11 класів.

Завдання різних типів складності – від вибору правильного варіанту до відкритої відповіді. За кожну вірну відповідь нараховується від 1 до 4 балів. Максимальна кількість, яку можна набрати за всі завдання, – 80.

Під час виконання тестів заборонено користуватися допоміжними матеріалами, а також мобільними телефонами чи іншими електронними пристроями. Із собою дозволено мати лише кілька ручок чорного кольору та прозору пляшку води.

Як учні склали іспит з хімії, стане відомо 25 червня. Цього ж дня оприлюднять результати тестів з фізики та географії, які молодь складала цього тижня. 18 червня підіб’ють підсумки з біології, російської та іноземних мов.

Додаткова сесія для тих, хто пропустив ЗНО з поважних причин, – з 14 червня по 4 липня.

На Дніпропетровщині у зовнішньому незалежному тестуванню взяли участь майже 21,6 тис. абітурієнтів. Найбільша кількість випускників зареєструвалася на ЗНО з української мови та літератури, математики, історії України та англійської. Усього п’ятеро складали іспанську мову.

Gorod.dp.ua на Facebook.


111  (17.06.16 14:58): "Всего пятеро сдавали испанский язык." - они явно что-то знают! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті