Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
15:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Маленькі дніпряни можуть безкоштовно кататися на атракціонах

|«« «« »» »»|

У Дніпрі продовжує працювати програма міського голови Бориса Філатова «Місто людей».

Благодійна ініціатива очільника міста передбачає співпрацю з підприємцями, які готові надавати маленьким дніпрянам можливість безкоштовно відвідувати атракціони.

«Це допомога батькам. Зараз фінансове становище багатьох сімей не найкраще. Та це не привід позбавляти малечу яскравого дитинства. Міський голова Борис Філатов ініціював програму «Місто людей», завдяки якій батьки без зайвих витрат можуть влаштовувати маленьке свято для своїх дітей», – розповіла куратор програми «Місто людей» Катерина Смирна.

Галина Плеханова разом із чоловіком створили дитячий будинок сімейного типу. Нині родина виховує сімох прийомних дітей. Першу донечку Плеханови всиновили більше десяти років тому. Понад усе Галина хоче дати дітям родинне тепло, подарувати їм незабутнє дитинство. Та як і більшість українських сімей, Плеханови не можуть собі дозволити часто відвідувати парки розваг і дитячі атракціони. Тому програма «Місто людей» для них дуже важлива.

«Така програма дуже потрібна. І ми дуже вдячні, що вона є. З фінансових причин ми лише кілька разів на літо можемо собі дозволити піти до парку розваг. Тому одразу, як дізналися, звернулися. І тепер дуже задоволені результатом», – каже жінка.

Для відпочинку Галина з дітьми обрали парк ім. Т. Г. Шевченка. Тут малеча одразу знайшла веселощі до смаку – оглядове колесо, гірки, батути та інші атракціони. Малечу також пригостили морозивом.

Маленький Микита від такого відпочинку просто в захваті.

«Не дуже часто буває, щоб ми так розважалися. Було дуже прикольно. І не страшно. Весело», – ділиться враженнями хлопчик.

Зазначимо, що особливу увагу в благодійній ініціативі Бориса Філатова приділено вихованцям дитячих будинків і будинків сімейного типу. Подати заявку на участь в програмі вони можуть за телефоном: 067 650 90 66. Разом з тим, для відвідин розважальних майданчиків у міськраді розробили спеціальний графік. Знайти його можна на офіційному порталі муніципалітету. Учасники програми – малеча до 12 років.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


ОТНЮДЬ  (17.06.16 13:16): А вот и не могут бесплатно! Статья заказная во славу Бори. Брехня!!!Бесплатно не пускают. Відповісти | З цитатою
фигвам  (17.06.16 13:13): Всё єто показуха и пописуха. Ничего из єтого РЕАЛЬНО не работает. Прихожу с ребенком на аттракцион в графиковое время, а меня без денег не пускают...Говорят им приказано со всех денежки собирать и с рать они хотели на мера с его программой. ПОКАЗУХА. ЗА ВСЕ НАДО ПЛАТИТЬ!!! Відповісти | З цитатою
Стоик  (16.06.16 18:30): Мелочь а приятно. Город для людей. Дети Наше Будущее. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Хых  (16.06.16 18:23): "Маленькие днепряне" звучит как-то стрёмно и смешно одновременно. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті