Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
08:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині проведуть ЗНО для випускників із зони АТО та Криму

На Дніпропетровщині проведуть ЗНО для випускників із зони АТО та Криму

У Дніпропетровській області складатимуть ЗНО випускники з Донецької, Луганської областей та Криму, які хочуть отримати вищу освіту в Україні. Додаткову сесію для них проведуть з 2 по 9 липня.

Щоб записатися на іспит, необхідно подати заяву до Донецького або Херсонського регіональних центрів оцінювання якості освіти. Про це повідомили у департаменті освіти та науки облдержадміністрації.

До тестування допускатимуть випускників 2016-го, які записувалися на ЗНО, але не змогли пройти тестування під час основної або додаткової сесій.

«Щоб скласти іспит у Дніпрі, необхідно подати заяву з відповідним проханням. Випускникам зі Сходу країни слід звернутися до Донецького центру оцінювання якості освіти, з Криму – до Херсонського. Заяви прийматимуть до 21 червня», - зазначають у департаменті.

Графік додаткових іспитів складуть до 25 червня. З 2 по 9 липня проведуть ЗНО для випускників з зони АТО та Криму. Результати оприлюднять до 16 липня.

Випускники з Криму та Донецької й Луганської областей, які проживають на неконтрольованих територіях, складатимуть на Дніпропетровщині тестування з української мови та літератури, математики, історії України, російської, іспанської, англійської, німецької, французької мов, біології та фізики. Отримавши сертифікат про успішне проходження ЗНО, вони зможуть вступити до українських вишів.

Донецький центр оцінювання якості освіти тимчасово знаходиться у Слав’янську, тел.: (095) 523-30-67, (095) 523-29-95.

Звернутися до Херсонського центру можна за номером: (0552) 46-00-55.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Коментарий  (15.06.16 15:32): Из ДНР и ЛНР может кто-то ещё и поедет. А вот из Крыма уже вряд ли, кто-то подастся на Украину учится... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті