Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
00:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Вихідними проходитимуть змагання «Dnepr Triathlon Fest 2016»

Вихідними проходитимуть змагання «Dnepr Triathlon Fest 2016»

Традиційно на початку літа Дніпропетровськ проводить змагання з триатлону. Цього року вони проходитимуть 4 та 5 червня в рамках програми міського голови Бориса Філатова «Дніпро – спортивна столиця України».

«Триатлон – цікавий, видовищний, і водночас непростий вид спорту, оскільки поєднує плавання, вело-етап і біг. Змагання проходитимуть на Набережній. Очікуємо понад 500 учасників, серед яких любителі, відомі професійні спортсмени, учасники Олімпійських ігор. Основні змагання проходитимуть в суботу, а в неділю – дитяча триатлонна Ліга та естафетна гонка серед любителів. Маршрут прокладений таким чином, що глядачі зможуть спостерігати весь хід змагань. Найкраще спортсменів буде видно з Фестивального причалу, тому запрошуємо мешканців і гостей міста стати глядачами яскравого спортивного свята з триатлону і насолодитися ходом змагань», - зазначив під час прес-конференції заступник міського голови Олександр Шикуленко.

Голова міської федерації з триатлону Сергій Лисов повідомив, що спортсменам-професіоналам доведеться подолати дистанцію загальною довжиною 51,5 км – 1,5 км плавання; 40 км вело-дистанції і 10 км біг. «Загалом приємно відзначити гарну тенденцію розвитку триатлону в усьому світі, зокрема в країні і у Дніпропетровську. Такі змагання у нашому місті вже можна назвати традиційними і з кожним роком кількість учасників лише збільшується, вони залюбки приїздять до нашого міста. Програма спортивного свята достатньо насичена – за два дні проведемо 8 змагань - це дитяча триатлонна ліга, любительська індивідуальна гонка, естафета тріал, Чемпіонат України на олімпійській дистанції серед еліти (Чемпіони Світу, Європи, учасники Олімпійських ігор), Кубок України серед юнаків», - додав Сергій Лисов.

Gorod.dp.ua на Facebook.


dp.ua  (02.06.16 20:44): я тоже буду кататься, пойду возьму вел напрокат и с ветерком!! Відповісти | З цитатою
Валери  (02.06.16 15:36): А Филатов поработать не хочет? Или он думает, что город сможет жить одними соревнованиями и концертами? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті