Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
19:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпродзержинська "Сталь" отримала ліцензію на виступ у наступному сезоні української Прем'єр-ліги

Дніпродзержинська

Клуб отримав атестат і зможе зіграти в наступному розіграші чемпіонату України, пише "Дзеркало тижня".

Дніпродзержинська "Сталь" отримала ліцензію на виступ у наступному сезоні української Прем'єр-ліги. Таке рішення було прийнято 25 травня на засіданні атестаційного комітету Федерації футболу України.

За інформацією телеканалу "Футбол 1", до отримання допусків також близькі "Дніпро", "Зоря" і "Карпати", які виконали вимоги ФФУ "на 80-90 відсотків". Голова комітету Юрій Запісоцький повідомив, що 30 травня відбудеться заключне засідання, на якому будуть прийматися рішення по клубах, досі не отримавших ліцензії. При цьому в списку присутня і луцька "Волинь", якій вдалося знайти спонсорів для виплати боргів. Раніше атестати на участь у Прем'єр-лізі отримали київське "Динамо", донецький "Шахтар", полтавська "Ворскла", одеський "Чорноморець", донецький "Олімпік" і "Олександрія". При цьому малоймовірно, що в наступному сезоні зможуть виступити ужгородська "Говерла" і харківський "Металіст".

Нагадаємо, в минулому сезоні "Сталь" фінішувала восьмою у турнірній таблиці елітного дивізіону, відставши від "Карпат" на одне очко.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті