Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
14:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

До п’яти років позбавлення волі загрожує дніпропетровському судді

До п’яти років позбавлення волі загрожує дніпропетровському судді
Прокуратурою Дніпропетровської області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно судді одного з судів м. Дніпропетровська за вчинення злочину, передбаченого ч.1 ст.153 КК України (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом).

В ході досудового розслідування встановлено, що вказаний посадовець – чоловік похилого віку – в робочий час у своєму кабінеті, застосовуючи фізичне насильство до молодої жінки-адвоката, здійснив дії, направлені на задоволення своєї статевої пристрасті неприродним способом.

Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває.

Довідка:
Санкцією вказаної статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Chysh  (12.05.16 16:53): Интересно судья какого суда в Днепропетровске? Здесь может быть две версии: 1-месть адвоката за то, что судья взял деньги, а решение было не такое, как просил адвокат., 2-судью хотят убрать и подставили таким образом, если неестественным способом, то анализ ничего не покажет. Вот чудеса. Відповісти | З цитатою
Фемида  (12.05.16 09:37): Хороший у нас все таки суд. Сначала идёшь в "кассу". Платишь денежку за "решение". Потом тебя ещё и изнасилуют. Ну наверное, чтобы получить удовольствие от процесса. Відповісти | З цитатою
Зю  (11.05.16 17:00): Вы невнимательно читали сообщение, которое коряво еще и написано. Во первых, неестественным способом. То есть, per os или per anum. Во вторых, пытался... А она отбивалась, ну и зря!
А вообще, это подстава, скорее всего.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
ооо  (11.05.16 15:25): ))) Вопросы. Адвокат - ребенок 6 -12 лет ? Судья подсыпал снотворное..., наркотик ... ? Подсыпал ей "возбудитель типа виагра ? Она физическая (нет рук, ноги...или умственная калека, которую легко уговорить, запугать, ...да и просто силой снять трусы, развернуть и ...? Она немая, что не могла кричать ? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті