Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
14:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Гра на Чашах Тибету та духовні практики: в області відзначають 125-ту річницю пам’яті Олени Блаватської

Гра на Чашах Тибету та духовні практики: в області відзначають 125-ту річницю пам’яті Олени Блаватської
Дніпропетровщина відзначає 125-ту річницю пам’яті відомої землячки – письменниці, теософа та езотерика Олени Блаватської.

6-8 травня в області проходитиме багато заходів – від наукових конференцій до музичних концертів. До участі запрошують усіх бажаючих.

Про це під час прес-конференції розповіла начальник управління культури, національностей і релігій ОДА Наталія Першина.

«Олена Блаватська відома на весь світ. Її роботи мали величезний вплив на видатних науковців, мистецтвознавців, письменників, політиків. Нестандартне бачення світу цієї видатної жінки захоплює, не втрачає цінності крізь роки, знаходить все більше прихильників. Дізнатися більше про нашу землячку запрошуємо всіх», – сказала Наталія Першина.

6 травня о 10.00 відбудеться наукова конференція. Відомі філософи та історики з різних куточків світу говоритимуть про сучасне світорозуміння. Майданчиком для дискусій стане гірничий університет у Дніпропетровську. А вже о 17.00 там пройде концерт «Священні Чаші Тибету». Автором загадкового та цілющого звуку стане Наталія Сазанова.

7 травня о 10.00 на дніпропетровців та гостей міста чекає презентація фільму «Олена Блаватська. Повернення…». О 12.00 радник парламенту Індії з екології Махендр Сінгл поділиться досвідом соціалізації духовності. Місце проведення: просп. Дмитра Яворницького, 19, 1 корпус, 3 поверх, 119 аудиторія (гірничий університет).

Цього ж дня о 17.00 пройде концерт, присвячений пам’яті Олени Блаватської. На гостей чекатимуть у будинку органної та камерної музики за адресою: просп. Сергія Нігояна, 66. Кожна композиція супроводжуватиметься історією з життя нашої землячки.

Наступного дня, 8 травня, у музейному центрі Олени Блаватської читатимуть фрагменти творів письменниці, говоритимуть про єдність та відкриватимуть фотовиставку. На відвідувачів чекатимуть з 10.00 до 15.00 за адресою: вул. Князя Ярослава Мудрого, 11.

Увечері пройде концерт у консерваторії ім. Глінки. Початок о 17.00 за адресою: вул. Ливарна, 10, 409 аудиторія. Вхід вільний.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті